Londen in 8 dagen: ervaar het beste van de stad

Harrods at Night, London Nov 2012, tags: een - CC BY-SA

Harrods at Night, London Nov 2012 – CC BY-SA

Londen is rijk aan geschiedenis, cultuur en entertainment, waardoor het een ideale bestemming is voor reizigers van alle soorten.

Elke dag kunt u nieuwe ervaringen opdoen en verborgen juweeltjes ontdekken in deze bruisende stad.

Dag 1: Bezoek Buckingham Palace voor de ceremonie van de wisseling van de wacht in het centrum van Londen. Verken later St James’s Park of Covent Garden om te winkelen, voor straatoptredens en historische bezienswaardigheden.

Dag 2: Plan een uitstapje naar het Tate Modern en de Millennium Bridge in het South Bank-gebied in Londen. Shakespeare’s Globe Theatre en de nabijgelegen Borough Market zorgen voor een authentieke Londense ervaring.

Sluit de dag af met een show op West End of verken het nachtleven van Soho.

Er is meer te zien

Dag 3: Trek er op uit naar Notting Hill en West End om de kleurrijke straten, unieke winkels en beroemde markten te verkennen.

Bezoek Portobello Road Market voor lokale schatten en historische bezienswaardigheden. Geniet ’s avonds van een chic diner in een van de vele restaurants van wereldklasse in de omgeving.

Dag 4: Verken ’s ochtends de markten, straatkunst en unieke winkels van Camden Town. Ga ’s middags naar Brick Lane voor markten, vintage shopping en culturele diversiteit.

Een beetje verder weg

Vijfde dag: Verken nabijgelegen attracties zoals Windsor Castle, Stonehenge of Oxford. Kies uit verschillende tours en vervoersmogelijkheden om het meeste uit uw dagtripervaring te halen. Breng de avond in Londen door met lekker eten of het verkennen van het nachtleven.

Zesde dag: Ontdek musea zoals Natural History, Science en Victoria & Albert. Breng uw dag door met het verkennen van deze instellingen van wereldklasse en het ontdekken van hun fascinerende collecties. Geniet daarna van een traditionele Britse maaltijd in een van de pubs of restaurants in de buurt.

Dag 7: Ontdek Bloomsbury, Clerkenwell, Shoreditch en Hackney. Ga ’s avonds naar een show of geniet van een maaltijd in een van de vele unieke restaurants in deze buurten.

Sluit uw Londense ervaring af met een bezoek aan de Tower Bridge en de Tower of London op dag acht.

Harry Potter

Harry Potter is a series of seven fantasy novels written by British author J. K. Rowling. The novels chronicle the lives of a young wizard, Harry Potter, (wikipedia)

Wizarding World

The Wizarding World is a fantasy media franchise and shared fictional universe centred on the Harry Potter novel series by J. K. Rowling. A series of films have been in production since 2000, (wikipedia)

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *